Charlas de Dídac P. Lagarriga en Barcelona, 27/11/2014 y 4/12/2014

Sábado 27 de noviembre, dentro de Visions de l'Islam, 2º Festival de Cinema i Cultura Islàmica de Barcelona, a las 19.45h
(Cinemes Girona, c/ Girona 175, Barcelona). Entrada gratuita.

La peregrinació: aprenentatge en moviment
Aquesta xerrada vol ser en ella mateixa un viatge on, per començar, ens envoltarem de les experiències de la pel.lícula anterior sobre Muhammad Asad i com ha influenciat aquest personatge l'islam del segle XX (també a casa nostra). Recorrerem també la gran importància del desplaçament en la cultura islàmica, veient alguns aspectes del hajj (la peregrinació a La Meca i un dels pilars de l'islam), però també altres peregrinacions destacades i multitudinàries (per exemple a Tuba, Senegal). I per finalitzar, intentarem copsar l'objectiu principal de tot viatge conscient, amb la vessant transformadora i terapèutica que comporta.
 
 
 
__________________________
 
Aportacions a l'Islam a la societat actual
4/12/2014 – 17:30h a 21h. Entrada gratuita.
Sala Gran de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, C/ Montalegre 6 - Barcelona 08001
(<M> L1-L2 Universitat/ L3 Catalunya)
 
-Najia Lotfi. Màster en Banca i Finances. Directora del CEIEFI (Centro de Estudios e Investigación en Economía y Finanzas Islámicas).
-Dídac P. Lagarriga (Abdel-latif Bilal ibn Samar). Traductor, editor de l'editorial oozebap i autor del llibre “Eco-Yihad. Apertura de conciencia a través de la ecología y el consumo halal”.
-Raúl González Bórnez. Llicenciat en Ciències Islàmiques per la Universitat Al Mustafa de Qom, Iran. Administrador del Círculo Podemos Musulmanes.
-Taoufik Cheddadi. Sociòleg, islamòleg i diplomat en Ciències Islàmiques i membre de UCIDCAT (Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya).
-Mohammad Iqbal. Secretari General de l'Associació cultural Idara Minhaj ul Quran (Vía de la Paz).