Islam i ecologia al postgrau Significats i Valors Espirituals de la Natura: percepció, comunicació, gestió i integració
El divendres 12 de febrer de 2016, Dídac P. Lagarriga impartirà la classe Els significatis i valors espirituals de la Natura segons la tradició musulmana dins del postgrau Significats i Valors Espirituals de la Natura: percepció, comunicació, gestió i integració.

El curs es realitza a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona de febrer a juliol de 2016 i és
 el primer curs universitari que s'ofereix a Catalunya que té com a objectiu abordar els significats i valors espirituals de la natura. Per aconseguir-ho, vol fer-ho de manera rigorosa i inclusiva, des d'un punt de vista teòric i aplicat alhora, orientat a la formació de professionals qualificats.


El postgrau oferirà també un espai de reflexió, formació i difusió sobre les raons últimes de què ens comprometem a favor de la natura i de les implicacions que aquestes tenen de cara a l'ètica presonal i col·lectiva, en la línia de l'anomenada "ecologia pregona", per tal de poder-les integrar en el funcionament quotidià de les organitzacions i entitats, ja siguin públiques, privades o del tercer sector.L'equip docent del curs està format per quinze professionals de disciplines tan variades com la biologia, geografia, història, filosofia, teologia, psicologia i pedagogia, entre altres. Estarà dirigit per Josep Maria Mallarach i coordinat per Josep Gordi.

El curs està adreçat a professionals d'àmbits molt diversos, com ara guies turístics i de muntanya, professionals d'educació ambiental i d'educació en el lleure, gestors de patrimoni natural i professionals de teràpies naturals, entre altres.

Més informació i programa aquí.