Deixar-se interpel·lar: mestres que inspiren, sèrie de 10 podcastsDeixar-se interpel·lar, mestres que inspiren és una sèrie de 10 podcasts on Dídac P. lagarriga entrevista a persones vinculades al món cultural sobre què va significar pel seu desenvolupament professional i vital el fet de deixar-se interpel·lar per l’obra d’un referent conegut.  
No es tracta d’una aproximació acadèmica, sinó de compartir el testimoni experiencial de cada convidat i convidada per ressaltar la inspiració que van trobar-hi. D’aquesta manera, a cada entrevista aprofundim en una de les persones convidades i, a la vegada, en el referent triat i com les va influenciar de manera decisiva. 

Amb Agustí Pániker(sobre Alan Watts), Lídia Pujol (sobre Cecília), Josep Otón (sobre Simone Weil), Arnau Pons (sobre Paul Celan), Blanca Garí (sobre María Zambrano), Halil Bárcena (sobre Mawlana Rumi), Laia de Ahumada (sobre Miquel Martí i Pol), Alicia Corral (sobre Jerzy Grotowsky), Lluïsa Vert (sobre Louis Cattiaux) i Ignasi Moreta (sobre Lluís Duch).

Escoltar els podcasts: